onsdag 7 september 2011

Paul Graham kommer att ge Arbetstider Tillbaka att störa SF, Anmäl dig nu

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/55rQipsfT6s/:
office_hours

En av de mest populära sessioner från vår senaste Störa konferensen var Paul Grahams Arbetstider (se videon nedan). Och nästa vecka på Störa SF, kommer han vara tillbaka ger startups råd scenen. Graham och hans partner på Y Combinator är kända för sin arbetstid , där start grundarna kan ställa frågor om allt från produktdesign till företagets strategi.

Graham kommer att utföra kontorstid scenen på Störa SF måndagen September 12 kl 11:30. Fem företag kommer att väljas ut för att tillbringa 8 minuter med Graham i en blixtsnabb sinnet smälter där han kommer att försöka Grok vad varje företag gör och ge sitt bästa feedback. Du måste vara en deltagare att delta (du kan fortfarande köpa biljetter här ).

Om du deltar störa och vill ses, fyll i formuläret nedan. Vi kommer att samråda med Paul för att begränsa de sökande till de som kommer att gynnas mest, och ge insiktsfulla innehåll. Då, i början av sessionen, kommer Paul att välja fem företag från dessa finalister. Alla finalister måste vara beredda och redo att gå på scen direkt.

Startup Battlefield företag är inte berättigade att delta, och varken är befintliga Y Combinator företag (Paulus säger att han ger dig all den tid du behöver redan). Men några andra konferensdeltagare, inklusive start Alley starta företag, är välkomna att söka.


Person:
Paul Graham

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar