onsdag 7 september 2011

Opera utlovar plattformsoberoende applikationer för Smart TV-apparater, ger oss lite att klaga

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/07/opera-promises-cross-platform-apps-for-smart-tvs-gives-us-littl/:
Opera har några tarmar går upp mot den lik av Samsung i det framväxande området för Smart TV-program. Då igen, ger sin nya skyltfönster något annorlunda till bordet, nämligen en instrumentpanel som strikt håller sig till HTML5 och andra standarder webben så att program kan arbeta över alla plattformar. Innehållsleverantörer som Vimeo och DriveCast redan har registrerat dig och TV-tillverkare bör inte vara långt efter - inte minst därför att den bakomliggande webbläsare motorn påstås fungera väl även på crappier billigare processorer. Opera har även släppt en emulator för att göra livet lätt för mindre App utvecklare som av en eller annan orsak, inte har råd med en hel demonstrator av TV-apparater. Opera har fortfarande en bit kvar, men glädjande att alla hela tiden är säkert en smart strategi för någon underdog. PR efter pausen.

Fortsätt läsa Opera lovar plattformsoberoende applikationer för Smart TV-apparater, ger oss lite att klaga

Opera utlovar plattformsoberoende applikationer för Smart TV-apparater, ger oss lite att klaga ursprungligen visades på Engadget on Wed, 7 september 2011 15:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Geek.com | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar