onsdag 26 oktober 2011

Corning peeling tillbaka kronbladen på Lotus Glas, lovar låg effekt och hög prestanda

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/26/corning-peels-back-the-petals-on-lotus-glass-promises-low-power/:
Glaset mästare över i Corning är i farten igen. Samma företag som utlöste Gorilla Glass över världen har nu kommit ut med en helt ny, om än mindre vildsinta klingande materialet, som kallas Corning Lotus Glass. Designad med LCD och OLED-displayer i åtanke, lovar detta substrat för att leverera ren bildkvalitet utan att suga upp för mycket makt. Enligt Corning, är detta resultat beror till stor del Lotus "termisk och dimensionsstabilitet, vilket möjliggör högre upplösning och snabbare svarstider. Dessa termiska egenskaper gör det också för att behålla sin form under särskilt varma bearbetning, och därmed undvika obehagliga warping effekter. Corning Lotus Glas har redan lanserats i produktion, men det finns inga ord ännu om när vi kan förvänta oss att se den dyka upp i kommersiella produkter. Chef förbi paus för en ganska rödlätt pressmeddelande.

Fortsätt läsa Corning peeling tillbaka kronbladen på Lotus Glas, lovar låg effekt och hög prestanda

Corning peeling tillbaka kronbladen på Lotus Glas, lovar låg effekt och hög prestanda som ursprungligen visades på Engadget on Wed, 26 Okt 2011 09:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar