onsdag 26 oktober 2011

Utforska andra World Computing är super-grön huvudkontor

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/TuDCikAfKVo/exploring-other-world-computings-super-green-headquarters.ars:

Woodstock, Illinois är kanske mest känd för sin huvudroll i 1988 filmen Groundhog Day . Den lilla borg, ungefär en timme nordväst om Chicago, stod i för de små Pennsylvania staden Punxsutawney i hela filmen. Den Courthouse Square användes för att skjuta det berömda mötet mellan Bill Murrays karaktär, Phil Connors och försäkring försäljare Ned Ryerson, steg där Connors från trottoaren till en "doozy" av en lerpöl.

Woodstock råkar också vara hem för en av de grönaste byggnader i hela landet. Att bygga är den nuvarande huvudkontor för Mac uppgradering och beslutsfattare tillbehör Övriga World Computing . Ars hade nyligen en möjlighet att ta en rundtur på anläggningen och titta på några av dess imponerande gröna "egenskaper". Vi talade också med VD Larry O'Connor om hur satsningen på att bygga en sådan miljövänlig byggnad är samma enhet som drev honom att bygga OWC är Mac-vänliga företag i första hand, bokstavligen med sina bara händer.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar