onsdag 26 oktober 2011

IRL: Kingston Wi-Drive, Dyson DC35 och att vara en Ubuntu Fanboy

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/26/irl-kingston-wi-drive-dyson-dc35-and-being-an-ubuntu-fanboy/:
Välkommen till IRL , en pågående funktion där vi talar om prylar, program och leksaker vi använder i verkliga livet och ta en andra titt på produkter som redan fått en formell kontroll behandling.

Den livliga kommentarer i gårdagens Nest termostat inlägg fick oss att tänka: för alla våra tal om smartphones och Ultrabooks, det är den vardagliga, icke-glamorösa saker som vi spenderar mest pengar på. Ta Brad, till exempel, som hade att göra plats i sin iTunes-bibliotek för Aladdin soundtracket och var tvungen att vara kreativ när maxing ut sin iPhone (icke expanderbar) lagring. Eller Zach, som kände inte en, utan två dammsugare var nödvändiga i hans ungkarlslya. Och minst en av oss undviker att betala något genom att välja att mixtra runt i Ubuntu. Hur gick Brad nöja sig med sin 16GB av en fast minnesenhet? Varför är Zach sådant tvångsmässigt renare? Och vem är den Linux-fanboy om personal? Träffa oss efter pausen för att ta reda på.

Fortsätt läsa IRL: Kingston Wi-Drive, Dyson DC35 och att vara en Ubuntu Fanboy

IRL: Kingston Wi-Drive, Dyson DC35 och att vara en Ubuntu fanboy ursprungligen visades på Engadget on Wed, 26 okt, 2011 16:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar