onsdag 26 oktober 2011

Exhibit 4G II är T-Mobiles första No-kontrakt 4G Android, lanserar 27 oktober för $ 200

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/5lLRXW-zUAQ/:
Exhibit 4G II

Jag är ingen förespråkare av billiga telefoner (efter några år av månatliga avgifter, de pengarna du sparar på framsidan är en droppe i havet) - men om du insisterar, fick T-Mobiles en ny för dig. De har just meddelat utställningen 4G II, ett mid-range Android-telefon som kommer att ställa dig tillbaka bara $ 30 med kontrakt - eller, om du är ute efter att undvika åtaganden, en fortfarande ganska-plånboksvänliga $ 200.

Även om ingen kraftpaket, faller den speciell inte för kort för priset. Helvetet - ett år sedan, skulle dessa har varit bård mot toppskiktet. Utställningen 4G II har en 3,7 "skärm (800 × 480), med en 1GHz Snapdragon CPU gömd inuti. Den har en 3 megapixel kamera på baksidan och en kamera på ospecificerad upplösning (förmodligen VGA) runt fronten. Allt drivs av Android 2,3 (Gingerbread) för nu, med inga ord om huruvida de någonsin kommer att stöta det upp till just meddelat Android 4,0 (Ice Cream Sandwich) .

Utställningen 4G II kommer att slå i hyllorna den 2 november, men Walmart har ett par dagar av exklusivitet med början den 27 oktober.


Företag: T-Mobile
Webbplats: t-mobile.com
IPO: DT

T-Mobile är en mobil teleoperatör med huvudkontor i Bonn, Tyskland. Det är ett dotterbolag till Deutsche Telekom. T-Mobile har 101 miljoner abonnenter vilket gör den till världens sjätte största mobiloperatör globalt.

Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar