onsdag 26 oktober 2011

Sprints LTE blir Advanced 2013, intensifierar WiMAX är mindervärdeskomplex

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/10/25/sprints-lte-getting-advanced-in-2013-wimaxs-inferiority-compl/:
Sprint har precis börjat bygga ut sitt LTE-nät , men att vara ivriga bävrar som de är, är folk i Overland Park som redan talar om att ta nu nätverket till nästa nivå. Iyad Tarazi, Sprint vice VD för nätverk utveckling och teknik, sade att Sprint kommer att rulla ut en LTE-Advanced-nätverk under första hälften av 2013. (Som en kort repetition är LTE-Advanced en sann 4G teknik som kan göra regelbundna LTE hastigheter ser positivt fotgängare i jämförelse.) Tarazi tillade att vi skulle få se 12 LTE-enheter under 2012 och att över 250 miljoner människor kommer att ha tillgång till Sprint- smaksatt LTE i slutet av 2013 - med Voice over LTE tjänsten kommer under första kvartalet samma år. För de (hundratals?) Av dig orolig öde av WiMAX, ja, gör det inte. Uppenbarligen kommer den out-of-förmån 4G-nät fortsatt stöd under flera år på grund av Sprints avtal med Clearwire. Så verkar det Sprint verkligen är att göra en körning på Verizons LTE hegemoni. Lycka till Mr Hesse, du kommer antagligen att behöva det.

Sprints LTE blir Advanced 2013, intensifierar WiMAX är mindervärdeskomplex ursprungligen visades på Engadget tis, 25 okt 2011 23:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Fierce Wireless | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar