onsdag 26 oktober 2011

Twitter testar ett utbyggbart tidslinje

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zyrTWE7M1v0/:
pinglio_twitter3

Twitter är testar ny design förändringar som gör det viktigaste Twitter tidslinjen utbyggbart så att du kan se media och relaterad information till höger på tidslinjen i stället för åt sidan eller klicka iväg till en annan sida. Vi har fått ett par rapporter om denna förändring, som bara ett fåtal människor ser, (och Twitter bekräftar att det är en "liten test"). Patrick Bisch av Pinglio bloggat om ändringarna och även gjort en screencast (som du kan se nedan).

Förändringarna är subtila, men de lyckas förenkla en redan enkel service. Du kan "öppna" upp en tweet för att se hur många som retweeted det, den gängade samtal som rör den tweet eller relaterade foton och videor. Till exempel här är en skärmdump av ett svar tweet tillsammans med det ursprungliga tweet. (Hat tip också tipster Paul Dufour)

Du kommer att märka att stjärnan, retweet, och svara knapparna har också flyttats till övre högra. Och du kan stänga tweet att gå tillbaka till huvudtidslinjen uppfattning. Många Twitter kunder har länge inkluderat inline media, och det är uppmuntrande att se Twitter försöker lista ut hur man gör den till en del av den officiella erfarenhet. Varje gång jag måste klicka bort till en annan sida för att se en bild eller för att räkna ut ramen runt en tweet är ett slöseri med tid (dessa klick lägga upp, särskilt om du tillbringar så mycket tid på Twitter som jag gör).

Du kan få en känsla av nya erfarenheter genom att titta på videon nedan.


Företag: Twitter
Webbplats: twitter.com
Finansiering: $ 1.16B

Twitter, som grundades av Jack Dorsey, Biz Stone, och Evan Williams i mars 2006 (lanseras offentligt i juli 2006), är ett socialt nätverk och mikro-blogging tjänst som gör att användare kan lägga upp sina senaste uppdateringarna. En uppdatering begränsas av 140 tecken och kan läggas upp genom tre metoder: webbformulär, SMS eller snabbmeddelande. Företaget har varit upptagen med att lägga till funktioner till produkten som Gmail import och sökning. De har nyligen lanserat en ny webbplats sektion som heter "Utforska" för ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar