tisdag 30 november 2010

Cabasse's high-fashion L'Ocean högtalare rock catwalken, din plånbok

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/30/cabasses-high-fashion-locean-speakers-rock-the-catwalk-your-w/:
Dem som verkar sans en stark känsla för stil skulle förmodligen ta en halv blick på cabasse L'Océan högtalare (som visas här till höger) och anta att de är en i samma med bolagets La Sphere . Visst nog, faller den tidigare också i outfit: s Artis sortiment av högtalare, men det finns en något annorlunda kombination av vinklar pågår under klot. Butiken ljud företaget just har avslöjat dessa tre-vägs koaxial drivenheter, och de är påstås kan nå 117dB utan en antydan till distorsion. Naturligtvis väger 176 pounds och stå knappt fyra meter hög, och med tanke på 2.250 totala watt digital förstärkning, skulle vi säga att de troligen är byggda för en TMZ-certifierad House Party. Bolagets förberedelser för att kunna lansera dessa i Q2 2011, men med en € 80,000 ($ 105,900) listpris, vi antar att det tar lite mer än sju månader att spara ihop till en uppsättning.

Cabasse's high-fashion L'Ocean högtalare rock catwalken, din plånbok publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 30 Nov 2010 08:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmag | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar