tisdag 30 november 2010

Infinity I-kök sport Linux-baserad touch screen dator, diskbänk fortfarande inte med

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/30/infinity-i-kitchen-sports-linux-based-touch-screen-computer-kit/:
Vi har sett löjligt kyl begrepp från Electrolux före och täckte Linux på alla typer av prylar , så det är bara naturligt att OS har funnit sin väg in i en isbox utvecklats av Electrolux brasilianska dotterbolag i partnerskap med Profusion inbyggda system. Dubbad Infinity I-Kök, sport det en Linux-baserad 800 x 480 pekskärm dator byggd kring en 400MHz Freescale i.MX25 SoC - vilken i sig är baserad på 400MHz ARM926EJ-S kärna och används redan i vissa fordonssystem. Den touch-gränssnitt är utvecklat av open source organisationen Upplysning Foundation Bibliotek och tillåter användaren att kontrollera en rad olika kylskåp funktioner som inre temperatur utöver Aktiva program för anteckningar, kalendrar, kontakter, bilder och recept. Alla särskilda öppen ändringar källkod som utvecklats för kylen har också delat upp med samhället i Tux-godkända mode och kommer snart att läggas upp i Electrolux sida också. Tyvärr finns det inte nämner dock av funktioner som internet-anslutning (WiFi eller annat), USB-portar eller SD-kort utan tider på apparaten. Likaså uppgifter om prissättning eller tillgänglighet är också okänd, så din iPhone kan vänta på att göra dessa svartsjuka-drivna fett skämt för nu.

Infinity I-kök sport Linux-baserad pekskärm dator, diskbänk fortfarande inte ursprungligen fanns på Engadget on Tue, 30 Nov 2010 00:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Linux för enheter | källa Profusion Embedded Systems , Enlightenment.org | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar