tisdag 30 november 2010

Dell Vostro V130 uppdaterats med fler portar, fancy "Hyperbar" kylning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/30/dell-vostro-v130-updated-with-more-ports-fancy-hyperbaric-coo/:
Tillbaka när vi granskade Dell Vostro V13 vi hade några klagomål, bland annat det faktum att den varade mindre än tre timmar på en laddning och saknade av en HDMI-port. Tja, Dell borta och tagit hand om minst en av dessa frågor med sin nya Vostro V130. Den ursprungliga tunn och lätt chassi har hållits i takt, vilket innebär att det är fortfarande samma gamla batteriet frågor, men Dells fräschas upp 13,3-tums laptop magnesiumlegering med en HDMI-port, extra USB-uttag, ett SIM-kortplats, nya Core i3 / i5 ULV processor alternativ, och några nya Intel "Hyperbar Cooling" teknik. Vi vet inte mycket om det nya kyl-grejer, men tydligen kommer det att hjälpa 0,65-tums tjock system stanna sval och tyst. Åh, och nämnde vi att den nu finns i den ljusa röd nyans! De små företag Maskinen startar fortfarande en imponerande $ 429 och finns idag. Om du letar efter mer information slå sönder för hela pressmeddelandet och i galleriet nedan för några blanka skott.

Gallery: Dell Vostro V130

Fortsätt läsa Dell Vostro V130 uppdaterats med fler portar, fancy "Hyperbar" kylning

Dell Vostro V130 uppdaterats med fler portar, fancy "Hyperbar" avkylning publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 30 Nov 2010 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar