tisdag 30 november 2010

LG Star dyker upp igen, flexar sin Tegra 2 muskler för kameran

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/30/lg-star-shows-up-again-flexes-its-tegra-2-muscle-for-the-camera/:
Att high-end Android smartphone från LG synes är avsedda för utsättning i början av nästa år har gjort en annan utseende - och den här gången, UI's i helbild och visar oss några knep. Ser ut som den så kallade Star kommer att köra en variant av LG: s vanliga Android hud, på gott och ont, och det speciella enheten visas upp i Phandroid 's forum här är laddat med Froyo - ett konstigt val för en 4-tums odjuret lansering under 2011 med Pepparkakor runt hörnet, kanske, men vi absolut inte skulle ha uttryckt det förflutna 'em. Ägaren (som faktiskt påstår sig ha två i sin ägo) var vänlig nog att köra igenom det Quadrant, som producerar en poäng på 1759 - fantastiskt för ett bestånd enhet och en poäng som utan tvekan kommer att gå genom taket när hackare få sina händerna på dessa saker och börja trimma fettet. Mellan detta, LU3000 , och att icke namngivna LTE-enhet för Verizon, killar kan dessa vara ett allvarligt Android kraft i "11, kunde inte de?

LG Star dyker upp igen, flexar sin Tegra 2 muskler för kameran publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 30 Nov 2010 02:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Phandroid | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar