tisdag 30 november 2010

Dell Inspiron Duo recension

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/30/dell-inspiron-duo-review/:
När Dell första demoed den Inspiron Duo och dess vertikalt roterande skärm på scenen på IDF i september , munnar nästan träffar våra golvet. Det såg ut som en vanlig gammal netbook tills dess 10,1-tums kapacitiv pekskärm gjorde en magisk backflip och vikas ner över dess tangentbord för att förvandlas till en tablett. Det var som inget vi någonsin sett förut. Och vi tänkte faktiskt att det skulle vara det slags system som skulle stanna inlåst i Dells labb, men när dess specifikationer avslöjades - en dual-core Atom N550-processor, 2 GB RAM, och Broadcom Crystal HD gaspedalen - det blev uppenbart att netbook / tablett hybrid var den verkliga affären. Köra Windows 7 Home Premium och Dells nya scen-gränssnittet, $ 550 netvertible har potential att framgångsrikt grenslar både netbook och tabletter världen. Den har också en verklig chans att bli den perfekta enheten för de vacklar mellan att köpa en netbook och en tablett. Faktum är att Duo är fylld till brädden med potential, men vad är det sak verkligen vilja använda? Vi har spenderat de senaste dagarna med Duo (och dess Duo Audio Station) att ta reda på, så slog sönder för den officiella Engadget recension!

Redaktörens anmärkning: Översynen enhet Dell skickat oss en hårdvara produktionsenhet, men vi fick höra programvaran var cirka 95 procent gjort. Vi kommer att uppdatera denna recension med våra intryck av den sista enheten när vi får den.

Fortsätt läsa Dell Inspiron Duo recension

Dell Inspiron Duo recension publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 30 Nov 2010 15:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar