tisdag 30 november 2010

Den Fingerist förvandlar din iPhone till en iKeytar, finns nu

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/30/the-fingerist-turns-your-iphone-into-an-ikeytar-available-now/:
Kom ihåg att det Fingerist , gitarr buffertbalk-tema högtalare och fodral för din iPhone eller iPod touch? Du vet, den med axelrem för offentliga (och privata) föreställningar med alla dina favorit musicerande apps? Tja, det verkar som det äntligen finns i staterna. I själva verket har det varit så liten fanfar bakom detta uttalande om att det företag som ansvarade, Evenno har inte ens erkänt den på sin webbplats. Men oroa dig inte: vi hittade den här bad boy för $ 150 på Amazon. Och om det inte är nog, har iLounge gjort en serie av hands-on bilder (se mer täckning länken nedan). Eller, om du gillar oss, kan du hoppa över saken helt och hållet och dansa till Rick Wakeman efter rasten. Vi har en sak att säga om Fingerist, dock: åtminstone den inte stöddes av den här killen .

Fortsätta läsa Fingerist förvandlar din iPhone till en iKeytar, finns nu

Den Fingerist förvandlar din iPhone till en iKeytar, finns nu som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 30 Nov 2010 14:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Evenno , Amazon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar