tisdag 30 november 2010

HTC platsannons antyder en E Ink / 3D-fyllda framtid, nya North Carolina anläggning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/30/htc-job-listing-hints-at-an-e-ink-3d-filled-future-new-north/:
Månader tillbaka, ordet på gatan hade det att HTC var ute efter att ta upp tömt utrymme i North Carolina's Research Triangle Park efter recessionen, stora kläder som Nortel bet kulan under 2009, medan Sony Ericsson slutare sin verksamhet där och flyttade till Atlanta. Naturligtvis banade konsolidering väg för andra teknikföretag att glida in utan överutbetala för fastigheter. HTC har varit mamma om utsikterna för expansion, men det är ganska tydligt vad som finns i åtanke med tanke på de många platsannonser som just har uppstått för en hittills oanmälda anläggning i RTP. Av särskild vikt är en grund för en skärm och kamera Design Engineer - HTC begär att den som gäller för den roll har en viss nivå av "förtrogenhet med 3D-visningen och avbildningstekniker," att inte nämna "förtrogenhet med flera display-teknik (TFT- LCD, PMOLED, AMOLED, E-bläck, etc.). " Naturligtvis har vi sett en hel del punktlistor i våra år som hamnar mening ingenting alls, men det får definitivt våra redskap svarvning. Kan HTC de arbetar för en läsare / tablett som skulle åtminstone delvis förlita sig på e-papper? Är vi avsett att se en 3D Android enhet från outfit på Mobile World Congress 2011? Fantasi, här är den del där du kör vilt.

HTC platsannons antyder en E Ink / 3D-fyllda framtid, nya North Carolina anläggning publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 30 Nov 2010 01:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocketnow | källa HTC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar