söndag 19 december 2010

Chevy bygger antennen i kroppen av 2011 Camaro cabriolet, ingår fri stötfångare för alla (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/chevy-builds-antenna-into-body-of-2011-camaro-convertible-inclu/:
Chevy bygger antennen i kroppen av 2011 Camaro cabriolet, ingår fri stötfångare för alla
Vi känner alla till de stora elände som kan drabba ett företag när man försöker integrera en antenn i kroppen av sin produkt, så vi kunde inte motstå täcker Chevrolet 's senaste försök att göra samma sak - men i större skala. Tidiga versioner av 2011 års drop-top Camaro fann sig rullande ute och med en ganska ful bihang hängande över baksidan, en stor piska antenn som var lite för verkligt retro att gå med maskinens köerna återgång styling. På de flesta bilar idag antennen är integrerad i bakrutan men med tanke på att försvinna karaktär bilens tak, det var inte möjligt här. För hjälp GM vände sig till två dedikerade Antenn Ingenjörer, Don Hibbard och Gregg Kittinger, som lyckades hitta ett sätt att begrava de fula sak inuti svelte spoilern uppe på akterdäck locket. Problemet löst - ja, förutom att XM och OnStar kräva separata hajfena som tyvärr kan fortfarande ses hänga på stammen. Kanske 2012-modellen kommer att vara helt fräsch och ren.

Fortsätt läsa Chevy bygger antennen i kroppen av 2011 Camaro cabriolet, ingår fri stötfångare för alla (video)

Chevy bygger antennen i kroppen av 2011 Camaro cabriolet, ingår fri stötfångare för alla (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 03:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar