söndag 19 december 2010

UK kör sjunger gärna Retweet song till välgörenhet, förmodligen har ingen aning om vad det innebär (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/uk-voice-choir-sings-please-retweet-me-song-for-charity-probabl/:
Så här är affären: den brittiska Meningit Trust vill bidra till att höja medvetenheten om sjukdomen det är tillägnad slåss och har ett 30-stark manskör till sitt förfogande att göra det med. Hur når man en så bred publik som möjligt? Om dina idéer omfatta namedropping varje större social media webbplats som inrättats under det senaste decenniet, en nick till iPhone kontra Android dikotomi, och användning av Yahoo som en dålig vits, då måste du vara killen som ansvarar för att sätta ihop videon efter paus. Grattis, det är häftigt. Det bakom kulisserna-material med dessa gamla crooners inte är alltför hemsk heller.

Fortsätt läsa UK kör sjunger gärna Retweet song till välgörenhet, förmodligen har ingen aning om vad det innebär (video)

UK kör sjunger gärna Retweet song till välgörenhet, förmodligen har ingen aning om vad det innebär (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 12:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink copyranter | källa Den Meningit Trust (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar