söndag 19 december 2010

Samsung Ucim Digicam koncept sparar bilder till tre USB-minnen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-ucim-digicam-concept-saves-shots-to-three-usb-sticks/:
Så, låt oss säga att du är ute med en knopp. Två knoppar. Bara du tre, umgås, prata minnen från den tid då ni alla hållit kontakt via Kin Spot . Och sedan, ett monument. Varje monument kommer att göra. Du åker ut en punkt och skjuta, krama varandra och ta ett kort. Spola fram till nästa vecka, och dina knoppar fortfarande undrar när du någonsin kommer att avlasta dessa bilder och shoot 'em över via e-post. Du har inte bara svikit de två viktigaste människorna i ditt liv, men du har misslyckats själv. Ange Samsungs Ucim kamera, som sport en hel trio av USB-portar tänkt att huset tre USB-minne nubs. När avtryckaren snaps loggas bilder till alla tre nubs, och när festen är slut, du och dina två knoppar ta din respektive nubs och vägar. Synd att det bara är ett koncept för nu, men här är hoppas det blir mycket mer än så i nära framtid. Din knoppar hoppas det också.

Samsung Ucim Digicam koncept sparar bilder till tre USB-minnen som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 17:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechFresh | källa Yanko Design | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar