söndag 19 december 2010

Multitouch Twitter vägg att fascinera åskådare, Engadget staffers på # CES

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/18/multitouch-twitter-wall-to-fascinate-onlookers-engadget-staffer/:
CES är inte främmande för större-än-livet display installationer , men eftersom hela den här "sociala nätverk" sak fortsätter att blomma, ser det ut som om nästa års Megawall kommer att integreras med ingen annan än Twitter. Designad av Finlands egen multitouch kommer Multitouch Twitter Wall bestå av "minst" sex multitouch Cell 46 visar, som alla kontroller in på 46-inches bred. Hela schabraket kommer att erbjuda åskådarna på visa förmåga att öppna tweets, flytta omkring dem och ge dem en perfekt möjlighet att blåsa av ånga och samtidigt ha sina sinnen Blitzed av den enorma kvantiteten av nyheter i samband med # CES taggen. Vi kommer se till att ge det en titt när vi rör ner i den stora sydväst nästa månad, men först då, kan du få en smak av mosa spela nedan.

[Tack, André]

Fortsätt läsa Multitouch Twitter vägg att fascinera åskådare, Engadget staffers på # CES

Multitouch Twitter vägg att fascinera åskådare, Engadget staffers på # CES ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Dec 2010 23:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Technopolis Online | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar