söndag 19 december 2010

Samsung drar Froyo uppdatering för Bell livliga efter rapporter om stekt internt lagringsutrymme

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-pulls-froyo-update-for-bells-vibrant-after-reports-of-f/:
Vi har ingen aning om varför Samsungs ha så svårt att leverera sina förfallna utlovade Froyo uppgraderingar över hela världen för Galaxy S -serien, men det är inte ute någon lättare för dem i helgen: den enda kanadensiska Galaxy S att få uppgraderas så långt, Bell's Vibrant, har just haft sin uppdatering drog. Verkar en hälsosam antal användare du försöker med uppgraderingen med hjälp av Sammy's Kies skrivbordsprogram slutade med otillgängliga internt minne som suger av olika uppenbara skäl - och det skulle vara uppenbart skäl för avlägsnande av uppdateringen. Här är det officiella uttalandet:
"Det har varit återkommande problem som har rapporterats under upgraderingen processen med Kies för Samsung Galaxy S i9000M serie av telefoner. Samsungs utvecklingsteam är medvetet om problemet och arbetar mot en lösning. Följaktligen är firmware update-funktion, som påverkar förmågan att uppgradera till Android 2.2 är temporärt avstängt tills en lösning har släppts. Vi ber om ursäkt för besväret. "
Kanske kan vi bara gå direkt till Pepparkakor eller Honeycomb i detta läge?

[Tack till alla som skickat detta i]

Samsung drar Froyo uppdatering för Bell livliga efter rapporter om stekt internt lagringsutrymme ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Dec 2010 19:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Samsung | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar