söndag 19 december 2010

XMBC 10,0 "Dharma" nu tillgänglig att ladda ner med förbättringar galore, add-on manager och Apple TV stöd

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/xmbc-10-0-dharma-now-available-to-download-with-improvements-g/:
Du kan ha presenter för varje familjemedlem under ditt Yuletide träd, men vi är villiga att satsa du inte har funderat mycket din pålitliga Media Center PC. Tack och lov, öppen källkod återigen har ett färdigt närvarande, redo att laddas just nu - 10,0 utsläpp av XBMC , fylld med godsaker och leksaker. Det är tillgängligt för Windows, Linux, Mac och även den ursprungliga Apple TV, och ger en helt ny add-on som låter dig utöka funktionaliteten och förbättra utseendet redan från UI. Det finns också hårdvaruacceleration för alla plattformar, inklusive särskild hänsyn till nettops sport NVIDIA ION 2 eller Broadcom Crystal HD chips, och till och med grunderna för stöd för Windows 7 pekskärmar, ARM-processorer och OpenGL ES 2.0. Katalogen förbättringar är ärligt talat ganska häpnadsväckande, så istället för att läsa dem alla här, kan du följa vår källa länkar till de fullständiga ändringsloggen och ladda sidor, medan vi försöka att sprida Christmahanukwanzaakah jubla.

[Tack till alla som skickat detta i]

XMBC 10,0 "Dharma" nu tillgänglig att ladda ner med förbättringar galore, add-on manager och Apple TV stöd som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 13:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa XBMC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar