söndag 19 december 2010

Samsung NABS Tegra 2 för Galaxy Tab 2, gör Google Tegra Honeycomb referens plattform?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-nabs-tegra-2-for-galaxy-tab-2-google-makes-tegra-the-ho/:
Det låter som alla NVIDIAs käbbel och cajoling äntligen gett resultat, om ett par analytiker man skall tro - både säga företagets dual-core Tegra 2 chipset är racking upp segrar i tabletten rymden. Vi har sett det till synes höja ribban för smartphone kisel i LG Star och retas med oss i skiffer efter skiffer, men Citigroup's Glen Yeung säger att Samsung har "lagt en betydande order hos Nvidia Tegra för 2 marker i första halvåret 2011, anpassad för både tabletter och smartphones, "och BMO Capital Markets analytiker Ambrish Srivastava föregriper nästa Galaxy Tab blir en av de enheter som använder den. Om detta låter självklart, kom ihåg att Samsung var tänkt att vara fram en dual-core chip egna . Vad som kan orsaka företag att anamma Tegra 2, om det är verkligen vad som händer? Någon av flera skäl, för att vara säker, men Glen Yeung säger också att Google har gjort Tegra referens design för Honeycomb , alias Android 3.0 och så Tegra 2 kan låta som ett snabbspår till seger i den spirande tablett utrymme. Här är hoppas det är ett bra val för konsumenterna , också .

Samsung NABS Tegra 2 för Galaxy Tab 2, gör Google Tegra Honeycomb referens plattform? ursprungligen visades på Engadget on Sun, 19 Dec 2010 14:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink FierceWireless , UberGizmo | källa Barron's , Forbes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar