söndag 5 december 2010

ComScore: Android håller chugging, BlackBerry vacklar värld väntar Windows Phone 7: s siffror

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/comscore-android-keeps-chugging-blackberry-falters-world-awai/:
Jämfört med förra månadens rapport , det är mer eller mindre som vanligt i ComScore senaste marknadsandel smartphone siffror för tremånadersperioden som avslutades i oktober, men det finns några intressanta punkter värt att syna ut. Framför allt verkar RIM: s nedgång har troligen påskyndat - De har förlorat en påstådd 3,5 procent av den amerikanska marknaden under den senaste perioden jämfört med 2,8 procent tidigare, vilket betyder att de är nu nere i 35,8 procent. Naturligtvis, det är fortfarande mer än tillräckligt för att hålla dem bekvämt på första plats, men det är en situation de ska vill vända förr eller senare - förhoppningsvis med TAT: s hjälp . Samtidigt är Apple kryssade i lite större bit av kakan, men de är fortfarande håller ganska stabilt, Google, under tiden fortsätter sitt stratosfären stiga, kryss på ytterligare 2,1 procent sedan förra månadens nummer att slå 23,5 procent - nafsa på Apples klackar skulle vi säga. Den mest spännande historia, dock, måste Microsoft: de är lägre än tidigare på bara 9,7 procent av marknaden, men dessa siffror ingår inte Windows Phone 7 ännu - och klart, ingen är köpa WinMo 6,5 redskap till denna punkt. Bör börja för att få intressanta i nästa månad eller två på den fronten.

ComScore: Android håller chugging, BlackBerry vacklar värld väntar Windows Phone 7: s siffror som ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 December 2010 19:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ComScore | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar