söndag 5 december 2010

Kaleidescape släpper Cinema One DVD-film server, vädjar till barn film som buff

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/05/kaleidescape-releases-cinema-one-dvd-movie-server-appeals-to-th/:
Trots den rättsliga Hoopla samband med dess DVD krusning praxis är Kaleidescape släpper fortfarande high-end medieservrar utformad för att spara de rika (och nu sina leker) från besväret att öppna en film box. Cinema One är den senaste och mest prisvärda skapande hittills, men ändå kostar en rejäl $ 4.999. För det mesta, server är bara en billigare ersättare till 2009 års minianläggning , som kan lagra upp till 225 DVD-skivor eller 2.500 cd-skivor för omedelbar åtkomst. Den har även samma bekymmersfria inställning, men lägger till en ny rynka i form av barnvänliga funktioner. Närmare bestämt är en junior fjärrkontroll ingår förutom den vanliga versionen, som utlöser ett förenklat system UI helst den används. Medan vi alla för småbarn att kunna titta på sin favorit innehållet också, till detta pris skulle vi hellre ha sett stöd för Blu-strålar och vågar vi säga Netflix streaming. Då igen, vi är inte de bästa förutsättningarna att bedöma värdet av en digital barnvakt. För fler bilder av grabben UI och avlägsna kolla in galleriet nedan, annars läsa hela PR efter rasten.

Fortsätt läsa Kaleidescape släpper Cinema One DVD-film server, vädjar till barn film som buff

Kaleidescape släpper Cinema One DVD-film server, vädjar till barn film buff som ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 5 December, 2010 10:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Kaleidescape | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar