söndag 5 december 2010

Thrustmaster retar T500RS ratten, nya officiella perifera för Gran Turismo

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/05/thrustmaster-teases-t500rs-steering-wheel-the-new-official-peri/:
Thrustmaster retar T500RS ratten, nya officiella perifera för Gran Turismo
GT5 är äntligen, äntligen ut, men otroligt det verkar ha slagit sin officiella ratten till marknaden. Under en lång tid Logitech har bibehållit den äran att bygga hjulet som bar Gran Turismo branding, och faktiskt sin Driving Force GT är fortfarande den första ratten i GT5 alternativ. Men Thrustmaster verkar ha säkrat licensen för franchise nu och håller på att bygga ett hjul som kallas T500RS som, om du går Thrustmaster.com kan du få en snabbtitt på - eller så kan du bara titta på Screengrab ovan. Hjulet lovar oslagbar noggrannhet och ser ut att bli samma slags magnetisk sensor teknik som används i företagets överväldigande biffiga HOTAS Warthog controller. Rykten säger att det kommer att göra ett liknande pris också, $ 500 MSRP utan tillval H-mönster shifter och trots våra försök att bekräfta någonting var schasade bort som så många fruitflies, vi har lovat mer info till ett komma på CES .

Thrustmaster retar T500RS ratten, nya officiella perifera för Gran Turismo publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 5 December, 2010 05:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Thrustmaster | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar