söndag 5 december 2010

Frontal Concepts Infundera iPod nano Armband vinner imaginära Design Award, våra hjärtan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/05/frontal-concepts-infuse-ipod-nano-watch-strap-wins-imaginary-de/:
Vid det här laget har du bestämt om du ska använda Apples 6G iPod nano som en klocka. Vi uppenbarligen har våra egna känslor i frågan, men de som inte orkar med faktiska funktioner bör definitivt att titta i riktning mot Frontal Concepts. Detta australiska outfit har precis släppt sin första produkt, och det är i särklass mest förnuftigt konstruerad iPod nano Armband hittills. Snarare än att bara loopa ett band genom enhetens bakre klipp har Infundera bandet faktiskt en enkel, en klick låsmekanism för att hålla din digitala klocka på plats. Det är också placerad så att ljudkabeln för att köra uppåt längs armen, och det är byggt från polykarbonat plast och silikon - mycket svårt att stå emot enstaka gym besök. Amerikanerna kan få sin förbeställa i dagens för $ 24.95 (svart, vitt och bruna nyanser är tillgängliga), med första leveranser förväntas att ge sig ut i cirka två veckor. Time's tickande, Santa.

Fortsätt läsa Frontal Concepts Infundera iPod nano Armband vinner imaginära Design Award, våra hjärtan

Frontal Concepts Infundera iPod nano Armband vinner imaginära Design Award, våra hjärtan publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 5 December, 2010 16:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Frontal Begrepp | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar