söndag 5 december 2010

Razorfish hamnar DaVinci gränssnitt till Kinect, gör fysik cool (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/05/razorfish-ports-davinci-interface-to-kinect-makes-physics-cool/:
Razorfish hamnar DaVinci gränssnitt till Kinect, gör fysik cool (video)
Razorfish är lite marknadsföring företag som har gjort en del imponerande saker på Microsofts Surface , saker du kan eller inte kan ha sett eftersom det visst märke bottenplattan inte har exakt blivit ett hot mot den globala dumbtable marknaden. En av Razorfish s coola saker är en så kallad Ytfysik Illustrator DaVinci, som låter en användare doodle på skärmen och förvandla dem doodles till bollar, lådor, spakar och centrala teman. Nu när koden har faktiskt portat den koden över till Kinect, som ni kan se i videon nedan, så att du gör samma typ av saker, men med dina egna två händer som flyter i luften. Du kan orsaka former för att levitera, skapa allvar mellan dem, göra saker bana, rentav gör magnetism som växelvis drar och kastar din Sminkan över skärmen. Bolaget sägs vara fortsatt att förfina de erfarenheter och kanske, om du frågar alla trevliga, kommer de att släppa även programmet när de är genom så du kan prova själv.

[Tack, Luke]

Fortsätt läsa Razorfish hamnar DaVinci gränssnitt till Kinect, gör fysik cool (video)

Razorfish hamnar DaVinci gränssnitt till Kinect, gör fysik cool (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 5 december 2010 11:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Razorfish | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar