söndag 5 december 2010

Street View Shocker! Google betalar Boring par $ 1 för olaga intrång

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/street-view-shocker-google-pays-boring-couple-1-for-trespassin/:
Det är knappast en överraskning att det finns en kader av personer som inte är alltför förtjust i Googles synes allestädes närvarande Street View flottan, men slutet på denna tvist är rent ut sagt absurt. Redan 2008, och Christine Boring var Aaron ute efter lite spänning, och bestämde sig för att hitta den i en rättssal, duon stämt Google för intrång på deras egendom och samtidigt samla fotografier för Street View. Enligt dem är Street View bil ignoreras Google "Nej Trespassing" logga planteras ut fram, och medan de noterade att det skulle har godkänt en enkel ursäkt brev , de hade inga betänkligheter att trycka på skadestånd när som vill föll på döva öron. Utbetalningen? En enda dollar. Låt oss upprepa detta: 100 pennies. En dollar. Knappt nog att köpa en Whopper Jr i Portland, och definitivt inte tillräckligt för att göra det hela vägen i Vancouver. Vi misstänker båda parter är angelägna om att hela röran bakom dem, men om du har letat efter en berättelse att visa att Amerika faktiskt inte är så planlöst stridslysten som världen tycker att de är ... Nåväl, detta är en inte det.

Street View Shocker! Google betalar Boring par $ 1 för olaga intrång ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 dec 2010 20:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AFP | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar