onsdag 5 januari 2011

Altec Lansing inMotion's Air högtalarsystem strömmar från nästan var som helst

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/altec-lansings-inmotion-air-speaker-system-streams-from-just-ab/:
Alltför Anti-Apple att köpa in airplay ? Vi känner dig, och det gör Altec Lansing. Här på CES , outfit har avslöjat just sin senaste högtalare lösning, inMotion Air. I stället för catering specifikt till iDevice användare, den här är universella till sin natur - krok en kombinerad adapter till datorn, och du kan strömma musik till detta här högtalaren från upp till 300 meter bort. Det finns också stöd för Bluetooth streaming, ett internt batteri som ska hålla de goda tiderna Rollin 'i sju raka timmar och en linje-utgång om du vill koppla in en mer robust uppsättning drivrutiner. Det hela väger drygt ett halvt kilo, och du kommer även hitta ett handtag på baksidan för enkel bärande. Det kommer fartyget nästa månad i skiffer svart och gunmetal grå, med ett pris satt till $ 199,95.

Fortsätt läsa Altec Lansing inMotion Air högtalarsystem strömmar från nästan var som helst

Altec Lansing inMotion's Air högtalarsystem strömmar från nästan var som helst ursprungligen visades på Engadget , ons, 5 jan 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar