onsdag 5 januari 2011

Windows Phone 7 "NoDo" uppdatera slå telefoner i början av februari, "Mango" kommer senare med IE9?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/windows-phone-7-nodo-update-hitting-phones-in-early-february/:
Ordet på gatan från Microsoft Savant Paul Thurrott är att Windows Phone 7: s första uppdatering kan gå guld så tidigt som denna vecka - i tid för Ballmers CES grundton, faktiskt, vilket innebär att han kan ge den ett omnämnande och / eller tillbringa några minuter visar upp mig. Det sägs vara kodnamnet "NoDo," kort för "Nej Donuts" - en ganska obskyr (och udda) hänvisning till det faktum att Redmond inte vill släppa inkrementella, mindre uppdateringar som Google gjorde med Android 1,6 Donut . Vi är inte säker på varför de skulle bry sig om att ta en känga åt en Android bygga som hänt ... åh, fyra versioner sedan, fungerar men Microsoft på mystiska sätt. Hur som helst, det ska tydligen lägga kopiera / klistra, CDMA plats stöd (som kan vara det enda som håller upp Verizon och Sprint från att startas vid denna punkt), stöd för fler Qualcomm chipsets, och diverse buggfixar.

Går vidare, säger Thurrott att ryktet Mango uppdateringen är inte den nästa uppdatering efter NoDo, men det är riktigt - och det är stort. Det kommer att lägga till Internet Explorer 9 med HTML 5 och Silverlight stöd, men framför allt är dess kod rad som avses internt som "underhållning filial", så det kan finnas något annat magiskt i butik. Aktuell version nummer för Mango finns i 7,2 sortiment, men bygger är i intervallet 7.500, vilket tyder på Windows Phone 7,5 branding är en möjlighet. En spännande 2011 för Microsoft på den mobila sidan? Ser ut,

Windows Phone 7 "NoDo" uppdatera slå telefoner i början av februari, "Mango" kommer senare med IE9? ursprungligen visades på Engadget sön, 4 jan 2011 19:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Windows Phone Secrets | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar