onsdag 5 januari 2011

IKEA blir den första stora detaljhandelskedja att sluta sälja glödlampor

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/ikea-becomes-the-first-major-retailer-to-stop-selling-incandesce/:
Kom ihåg Energy Independence och Security Act of 2007 som uppdrag att alla amerikanska detaljhandlare måste sluta sälja glödlampor till 2012? Om du inte, du är tydligen inte ensam, eftersom det enligt en belysning undersökning som genomfördes för IKEA tillbaka under 2010 var 61% av amerikanerna inte känner till lagstiftningen heller. Lyckligtvis för de som inte har koll, var IKEA vänlig nog att påminna världen om den kommande ändringen av stolt tillkännage att de har slutat sälja power-sugande lökar ett helt år tidigt - vilket gör dem till första återförsäljare i USA för att följa med fakturan. För att hjälpa kunderna hantera växla möbeljätten kommer att sälja besökare kompaktlysrör och halogenlampor - förutom LED-lampor. Det är känns som smarta affärer med tanke på samma belysning undersökning säger 67% av amerikanerna om vård med hjälp av energisparande lampor, medan 81% säger att använda effektivare lampor är en god miljövård. Så mycket för glödlampor gör en comeback eh?

Fortsätt läsa IKEA blir den första stora detaljhandelskedja att sluta sälja glödlampor

IKEA blir den första stora detaljhandelskedja att sluta sälja glödlampor glödlampor ursprungligen visades på Engadget , ons, 5 januari, 2011 03:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Business Wire | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar