onsdag 5 januari 2011

Sony Ericsson Xperia Arc raster täcka, meddelade på CES i veckan?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/sony-ericsson-xperia-arc-breaks-cover-announced-at-ces-this-wee/:
Ryska webbplatsen Gagadget verkar ha gjorde bilder av en telefon som passar ihop perfekt med den teasers Sony Ericsson har placerats strategiskt runt CES-mässan grunder denna vecka - vilket i sin tur, titta en hel del som Anzu vi har sett läckt under några månader. Platsens säger detta bad boy kommer till marknaden som den Xperia Arc, så kallade tack vare en konkav baksida. De specifikationer, om legit, är anständiga: 1GHz Qualcomm processor (single-core, det verkar), 4,2-tums 854 x 480 skärm, Pepparkakor , 8 megapixel Bakgrundsbelyst Sony sensor med HD-video, och en kropp som mäter bara 8,7 mm vid den tunnaste punkten. Sonys CES presskonferens senare i dag, så vi kanske inte har lång tid att vänta på att få alla detaljer på den här, under tiden, följ paus för en snabb PR-video Gagadget tycks ha dykt upp.

[Tack, SillentTroll]

Fortsätt läsa Sony Ericsson Xperia Arc raster täcka, meddelade på CES i veckan?

Sony Ericsson Xperia Arc raster täcka, meddelade på CES i veckan? ursprungligen visades på Engadget , ons, 5 januari 2011 10:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Gagadget | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar