onsdag 5 januari 2011

Pure lanserar Contour, ett flöde och I-20, även debuterar FlowSongs molnbaserade musiktjänst

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/pure-launches-contour-one-flow-and-i-20-also-debuts-flowsongs/:
Det är en tung dag på CES , och det är också en stor dag för folket på Pure . Inte bara har de gett en uppdaterad tidtabell release för Sensia ("senare under 2011" för ett okänt belopp) och Sirocco 550 (mars för $ 499), men det är också förgrenar sig med några oväntade lanseringar. För att få ännu mer låtar till outfit blommande raden av WiFi radio, har Pure avslöjat sin FlowSongs molnbaserade musiktjänst - enkelt uttryckt, gör det möjligt för konsumenterna att köpa musik direkt från sina radio-och Pure's Lounge iPhone app. Användarna instrueras att "liknande" låtar på FM-eller Internet-radio, och sedan inom samma gränssnitt, de är kan klicka "Köp" samtidigt som kliar att omedelbar tillfredsställelse klia. Kunderna kan hämta högkvalitativa versioner av MP3 på sina Mac och PC, och det kommer att fungera på alla Flow radio. För närvarande är tjänsten väntas lansera en betaversion i Nordamerika i våras, med enstaka spår kostar mellan $ 0,99 och $ 1,49 beroende på förlaget. Tyvärr finns det en $ 5,99 årsabonnemang att faktiskt använda FlowSongs, som alla men garanterar inte i en värld där $ 1,49 låtar känns för dyr på egen hand.

Går vidare, är företaget diskning också ut ett par hårdvara tillkännagivanden. Upp första är Contour (visas ovan), en iPod / iPhone-vänliga WiFi radio som svartabörshajar en svart halvmåne form (inte för till skillnad från Meridians M80 ), tryckkänsliga kontroller och en trio av videoutgångar (komposit, komponent och S-video ). The One Flow ($ 149) är ungefär lika grundläggande som det blir, gunga en verkligt retro motiv, en 3,5 mm aux-ingång och ett par larm. Inslagning upp saker, det är det I-20, som hyllas som den enda digitala iPod-docka finns som stödjer komponent, S-video och komposit-utgångar. I ett nötskal, det är en videoutgång stå för din iPod eller iPhone, som kan eller inte kan vara värt på $ 99 dollar utgångspriset. Chef på tidigare pausen för detaljerna om tillgänglighet och pekar på den källan länken en gång ditt kreditkort är redo.

Fortsätt läsa Pure lanserar Contour, ett flöde och I-20, även debuterar FlowSongs molnbaserade musiktjänst

Pure lanserar Contour, ett flöde och I-20, även debuterar FlowSongs molnbaserade musiktjänst som ursprungligen visades på Engadget , ons, 5 jan 2011 08:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Pure | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar