onsdag 5 januari 2011

Sifteo meddelar tidigt tillgång detaljer för Cubes: $ 99, Q1, massor av extramaterial

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/sifteo-announces-early-access-details-for-cubes-99-q1-lots-o/:

Vi visste gott och väl att Sifteo s alnar kom år 2011 e.Kr., men lite visste vi att vi skulle få se en uppdatering så snart, och här på CES av alla ställen. De ovan nämnda företag har tydligen skapat vidare med ett namnbyte, officiellt dubbning de små killarna du ser ovan "kuber". De som vill köpa i början är verkligen i för en behandling, som dess Early Access Program kommer att ge ett rabatterat pris samt massor av extra godsaker - mer för mindre är svårt att slå, du vet. Vid något tillfälle under Q1 i år, $ 99 kommer att ivriga early adopters att få en trio av 1,5-tums block, 1000 poäng för att köpa spel och program från webbutiken, en kupong att lösa in när produkten lanseras på allvar, 50 procent av någonting i Sifteo butik (upp till $ 200) och en begränsad upplaga t-shirt. Det är alltså den enda chansen att haffa en uppsättning innan de rikstäckande release under hösten i år, och om du fortfarande undrar bara hur roligt man kunde ha, chef på tidigare avbrottet för full release. Det är ett dugg, säger vi ya.

Fortsätt läsa Sifteo tillkännager tidig tillgång detaljer för Cubes: $ 99, Q1, massor av extramaterial

Sifteo meddelar tidigt tillgång detaljer för Cubes: $ 99, Q1, massor av extramaterial som ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 5 Jan, 2011 08:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sifteo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar