onsdag 5 januari 2011

Withings debuterar passande iPhone-ansluten bildskärm blodtryck på CES

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/withings-fittingly-debuts-iphone-connected-blood-pressure-monito/:
Lita på oss - ingen på Engadget personalen vill veta vad deras blodtryck är rätt om nu. För de fångade i den orkan som är CES , det finns nog ingen bättre produkt att ha liggandes än detta ... men bara om du är ute efter att bekräfta dina misstankar om att vara i en hög stress karriär. Withings, företaget mest känt för sin anslutna vågar , har precis avslöjat planetens första iPhone-ansluten tryckövervakare blod, med syfte att göra mätning livstecken lätt som en plätt för IOS-användare. Idén är ganska enkel: koppla bara in armen bandet i din iPad, iPod touch eller iPhone, ringa upp gratis app och starta processen. Alla data sparas på användarens säkra online utrymme, och det finns tom en säker delning funktion som kommer stråle din onormalt höga rätt till din rädd läkare. Det kommer att säljas i morgon runt om i världen, med utgångspriset satt till $ 129 / € 129.

Fortsätt läsa Withings passande debuterar iPhone-ansluten tryckövervakare blod på CES

Withings debuterar passande iPhone-ansluten tryckövervakare blod på CES ursprungligen visades på Engadget sön, 4 jan 2011 20:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar