söndag 23 januari 2011

Gorenje iChef ugnen tar pekskärmen paradigmet för alla dina behov bakning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/23/gorenje-ichef-brings-the-touchscreen-paradigm-to-your-baked-good/:
Vi har inga tvivel om att Gorenje är iChef ugn kan baka och grädda väl - men som ni har säkert gissat, vi är mer intresserade av apparatens finger-vänliga kontroller. Kitchens av framtiden ofta kommer komplett med pekskärm paneler och hem automation inställningar, men du är inte bara att knappa in tid och temperatur här - det har fått sextiofem förinställda rätter man kan laga mat självständigt , 150 platser för dig att programmera dina egna, och ett alternativ som gör att du bakar i tre olika etapper för perfektion (eller bitter besvikelse, beroende på dina val) inifrån och ut. Det är allt styrs via en färgstark fylld med bilder av kärleksfull mat, och även om vi är rädd att vi inte kan hitta en video av den i aktion, hittar du Nakengalleriet och beskrivningar på vår källa länken nedan. Ugnen lanseringar i Europa under våren och om du måste fråga hur mycket det kostar, har du förmodligen inte kommer att ha tillräckligt kvar för att ge en robot tjänare ändå.

Gorenje iChef ugnen tar pekskärmen paradigmet för alla dina behov bakning ursprungligen visades på Engadget on Sun, 23 Jan 2011 09:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Engadget tyska | källa Gorenje | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar