söndag 23 januari 2011

IBM ser tillbaka på 100 års historia, finner mycket att vara stolt över (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/ibm-looks-back-on-100-years-of-history-finds-plenty-to-be-proud/:
Vill du veta vem själv erkände "mor på moderkortet" är? Eller varför varje bit av ekologiskt odlad, ömt älskade mat på din lokala Trader Joe's har en streckkod på den? Eller kanske du är nyfiken på att veta mer om hur miljontals av flygbolagens bokningar kan göras runt om i världen med osviklig tillförlitlighet? Alla dessa frågor har sitt svar i IBM: s egen gratulera videos efter rasten. Uppdragsutbildning som ett firande av bolagets kommande 100 år, de krönika några av sina mer anmärkningsvärda moment i den globala rampljuset. Vår favorit lilla guldklimp av upptäckt var att ta reda på att testa för IBM Personal Computer som ingår frågan "skulle det strida Pac-Man?" - Visar entydigt att den främsta orsaken till PC existens, och har alltid varit, spel .

Fortsätt läsa IBM ser tillbaka på 100 års historia, finner mycket att vara stolt över (video)

IBM ser tillbaka på 100 års historia, finner mycket att vara stolt över (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 22 Jan 2011 18:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Adafruit | källa IBM (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar