söndag 23 januari 2011

LG G-Skiffer fläckig i koreanska musik video, 3D-kameror och alla?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/23/lg-g-slate-spotted-in-korean-music-video-3d-cameras-and-all/:
Åh LG, gjorde du verkligen att du kunde glida en hel tablett förbi skarpsynta gadget freaks Korea? G-Slate har varit en av de mer mystiska anordningar lanserades på CES i år, men nu verkar ha skakat av några av sina blyghet och gjorde en cameo framträdande på K-Pop star Seungri senaste musiken vid. Våra koreanska korrespondenter informera oss om att Seungri band Big Bang har haft ett förhållande med LG sedan införandet av den billiga och glada Lollipop handenhet (video bevis efter pausen), så det är inte orimligt att tro denna unga kille har en insida linje på LG: s kommande hårdvara. Hans video visar en LG-märkt skiffer på 0,53 och 1,52, och även om vi får bara glimtar, en av dem tyder på en dual-kamera array på ryggen, som till synes bekräftar tidigare rykten om G-Skiffer få några 3D voodoo till marknad. Hoppa över paus och se själv.

[Tack, Alan Yi]

Fortsätt läsa LG G-Skiffer fläckig i koreanska musik video, 3D-kameror och alla?

LG G-Skiffer fläckig i koreanska musik video, 3D-kameror och alla? ursprungligen visades på Engadget on Sun, 23 Jan 2011 03:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar