söndag 23 januari 2011

Nuance öppnar Dragon Mobile SDK till app utvecklare ser vi slut på pinsamma diktamen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/23/nuance-opens-dragon-mobile-sdk-to-app-developers-we-see-end-to/:
Det finns några meddelanden som bara för pinsamt att diktera för en människa. Tur för oss och den pensionerade cirkus ORMMÄNNISKA vi hyrde att skriva upp våra missiv, Nuance expanderar räckhåll för dess transkription programvara genom att göra sina Dragon Mobile SDK tillgänglig för utvecklare för användning i IOS och Android applikationer. SDK, som är gratis för medlemmar av Nuance Mobile Developer Program, sport tal-till-text kapacitet på åtta språk och text-till-tal på 35. Det finns redan program där ute som kan göra jobbet, inklusive Nuance egna Dragon Diktering , men vi välkomnar nya framsteg inom automatiserad transkription. Du vet, det är inte precis en promenad i parken dikterar en hel Clay Aiken Fan Club nyhetsbrev till en kille som heter Sid Human Pretzel.

Nuance öppnar Dragon Mobile SDK till app utvecklare ser vi slut på pinsamma diktamen ursprungligen visades på Engadget on Sun, 23 Jan 2011 07:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mashable | källa Nuance | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar