söndag 23 januari 2011

MotionX-GPS Drive export fullskärmsläge NAV på Pioneer och JVC enheter huvudet, bara kärlek för IOS (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/motionx-gps-drive-exports-full-screen-nav-on-pioneer-and-jvc-hea/:
MotionX-GPS Drive export fullskärmsläge NAV på Pioneer och JVC enheter huvudet, bara kärlek för IOS (video)
MotionX-GPS har en gedigen val i iPhone och IPAD navigering spel under en tid nu, men först nyligen har börjat att sträcka benen lite. Den app har nu kompatibilitet med en rad JVC och Pioneer huvudenheter (listade nedan) som gör att hela skärmen 3D-navigering. I detta läge den mobila enheten blir i stort sett in på en fjärrkontroll med ett förenklat gränssnitt, med POI söka och naturligtvis spela upp media. Anslutningar är inte använder Terminal Mode standard, detta fungerar endast med iPhone och IPAD, och vi veta att tyvärr företaget har inga planer på att stödja alla andra plattformar framöver. Så, om du inte är på Ios du bara måste hitta din egen väg dit du ska.

Fortsätt läsa MotionX-GPS Drive export fullskärmsläge NAV på Pioneer och JVC enheter huvudet, bara kärlek för IOS (video)

MotionX-GPS Drive export fullskärmsläge NAV på Pioneer och JVC enheter huvudet, bara kärlek för IOS (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 22 Jan 2011 22:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar