söndag 23 januari 2011

Samsung Forte är SCH-R910, ger TouchWiz LTE åtgärder för att MetroPCS (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/22/samsung-forte-is-the-sch-r910-brings-touchwiz-lte-action-to-met/:
Bekant ut? Du har faktiskt sett den två gånger tidigare, en gång som ett QWERTY-reglaget och en gång som ett oidentifierat LTE smartphone . Tja, det råkar vara så att ett nytt parti arton bilder har dykt upp, och de två telefonerna har är faktiskt en - det är Samsung Forte för MetroPCS, som för närvarande kör en nyligen build av Android 2.2.1. Även om vi fortfarande inte vet om det är fick 1 GHz-processor och 5 megapixel kamera som kärleksfullt åtföljs den ursprungliga ryktet verkar det ha Samsungs egna TouchWiz UI ombord, utlåning extra tilltro till möjligheten att telefonen skulle få Galaxy S branding när Det inträffar i butikerna. Vi har bara en sista notera här, och det är hela denna avslöja känns rätt ... planterade till oss. Se videon efter pausen för att se vad vi menar, och hitta mycket mer bilder på länken nedan.

Fortsätt läsa Samsung Forte är SCH-R910, ger TouchWiz LTE åtgärder för att MetroPCS (video)

Samsung Forte är SCH-R910, ger TouchWiz LTE åtgärder för att MetroPCS (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 22 Jan 2011 23:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Flickr | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar