onsdag 2 februari 2011

Android Honeycomb / Motorola Xoom hands-tillägg: widgets, livsmedelsaffär IQ, och Monster Madness (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/android-honeycomb-motorola-xoom-hands-ons-widgets-grocery-iq/:
Fullt fungerande Xooms med fullständig (eller till synes fullständigt) bygger på Honeycomb är ute i kraft här på Googles evenemang i Mountain View i dag, och ett gäng partners hänger ute för att visa att tabletten apps de har arbetat på. Vi kollade både Monster Madness - ett spel som har varit på Xbox 360 och PS3 under en tid - och livsmedelsaffär IQ, som båda uppenbarligen sätta mycket olika erfarenheter till bordet (om du inte anser matinköp "ett spel" som vissa av oss visserligen gör).

Även om vi trodde att vi upptäckt några stamning och eftersläpning från Monster Madness när det var demoed på scenen, de erfarenheter på nära håll och personligen var mycket smidigare - definitivt 100 procent spelbara. Vi dubbelkollade och bekräftat att tabletten spelet är en 100 procent innehåll port från konsolen spel, du är inte missa något här. Den har tre kontrollera funktioner som låter dig växla mellan två på skärmen analoga styrspakar, ett stick, och en helt accelerometer-baserade läge att de flesta användare förmodligen inte kommer att överväga praktiska eftersom du har att luta skärmen för mycket. Intressant nog konstaterade utvecklare att det finns en lågupplöst läge som han faktiskt växlar i ett område av spelet med mycket vatten eftersom det tenderar att sakta ner, trots att det körs på Unreal Engine och är fullt optimerad för flera kärnor . Kan det vara så att Game Studios redan vidga gränserna för denna hårdvara från dag ett?

Flytta till livsmedelsaffär IQ, det är i grunden en fancy inköpslista med kuponger - det är redan på både IOS och Android-telefoner, och oddsen är bra att du redan vet vad det är. Vad var riktigt intressant, dock var att vi fick en hel demo av "ansökan fragment" layout växling mellan liggande och stående åsikter (app har en två-rutan visa för tabletter) och processen att lägga till och ta bort widgets. Som med några av de första part widgets vi har sett, verkar livsmedelsaffär IQ har gjort ett bra jobb att göra sina manicker visuellt rika och engagerande - särskilt kupongen webbläsaren, som visas som en bunt roterande kuponger med färggrafik. Se videor av båda produkterna efter paus!

Fortsätt läsa Android Honeycomb / Motorola Xoom hands-tillägg: widgets, livsmedelsaffär IQ, och Monster Madness (video)

Android Honeycomb / Motorola Xoom hands-tillägg: widgets, livsmedelsaffär IQ, och Monster Madness (video) publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 2 februari 2011 14:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar