onsdag 2 februari 2011

LG arbetar på en NFC-betalningssystem för Europa, planering lansering under 2012

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/lg-working-on-an-nfc-payment-system-for-europe-planning-launch/:
Alla dessa kommande NFC-utrustade smartphones inte skulle vara värt mycket utan platser att använda dem , så det är skönt att höra LG: s tillkännagivande denna vecka att det funkar på tillhandahållande av infrastruktur för kontaktlösa betalningar. Det sydkoreanska företaget har ställt in siktet på Europa, där den som utför beta-testning av point-of-sale-teknik som kommer att underlätta betala för varor och tjänster genom att svepa telefonen nära en NFC-sensor. Vi är inte berättat om att telefonen nödvändigtvis måste byggas av LG, men vi föreställer bolaget väl skulle serveras genom att ta med så många enheter som möjligt och bara ta sin bit av vinsten. Oavsett LG gör, det ser allt mer säkert att anta att ha NFC på telefonen kommer att vara en legitim tillgång i de kommande månaderna (och inte bara om du bor i Japan ).

LG arbetar på en NFC-betalningssystem för Europa, planering uppskjutning under 2012 ursprungligen visades på Engadget , ons, 2 februari, 2011 03:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar