onsdag 2 februari 2011

Rykte: Amazon kunde starta obegränsad streaming film i februari, inga större studios ombord ännu

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/rumor-amazon-could-launch-unlimited-movie-streaming-in-feb-no/:
Bara några dagar efter att vi fick en tidig titt på Amazons obegränsat film streaming setup, LA Times rapporterar "personer med insyn i ärendet" säger vi kunde se en officiell lansering i slutet av denna månad. Amazon sköt tydligen tillbaka sin ursprungliga dagen av tekniska skäl och även om det försöker förvärva mer innehåll att ta på Netflix . Amazon har enligt uppgift ännu inte låsa upp innehåll från någon av de sex stora filmbolagen i Hollywood, som matchar de val som ses i våra skärmdumpar, som Studios fortsätter att utvärdera effekten av streaming på deras dvd-försäljningen. Amazon får inte vara den enda att hoppa i, antingen som Hulu Plus skulle vara ute efter att lägga till fler filmer, men båda tittar framförallt på titlar mer än sju år gamla. Det är dåliga nyheter om du hoppades att se en fräschare urval än vad Watch omedelbart erbjudanden för dina $ 7,99 + en månad, men som alltid, någon av dessa saker kan ändras innan lansering.

Rykte: Amazon kunde starta obegränsad streaming film i februari, inga större studios ombord ännu publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 2 februari 2011 16:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar