onsdag 2 februari 2011

Yahoo: icke-standard IMAP genomförande att skylla för Windows Phone 7 dataläckage

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/yahoo-nonstandard-imap-implementation-to-blame-for-windows-phon/:
Slutligen, vad världens väntat på: en förklaring från Yahoo om sin roll i Windows Phone 7 dataläckage-gate . (Och vi antar att du har en bättre förslag?) Här är den, i sin helhet:
Yahoo Mail är allmänt tillgänglig på tiotals miljoner mobiltelefoner, även de som körs på Apple IOS, Android, Nokias Symbian, och RIM. Frågan på Windows telefoner är specifik för hur Microsoft valde att genomföra IMAP för Yahoo! Mail och påverkar inte Yahoo Mail på dessa andra mobila enheter. Yahoo har erbjudit sig att ge Microsoft en kortsiktigt lösning för genomförande de valde, och uppmuntrar Microsoft att byta till ett standardiserat sätt att integrera med Yahoo Mail, vilket skulle resultera i en permanent fix.
Nu vet vi vad du tänker: Varför är alla alltid hackar på IMAP? Men åtminstone de jobbar hårt på en lösning, och till slut det är det som verkligen betyder.

Yahoo: icke-standard IMAP genomförande att skylla för Windows Phone 7 dataläckage ursprungligen visades på Engadget , ons, 2 februari 2011 11:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar