onsdag 2 februari 2011

Skålen nätverk erbjuder $ 1 miljard köpa en konkurs / satellit antenn bolag skäl endast det vet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/01/dish-network-offers-1-billion-to-buy-a-bankrupt-satellite-anten/:
Dish Network har beslutat att köpa DBSD, ett företag för närvarande i kapitel 11 konkurs skydd som enligt uppgift fungerar på ett system för att knyta ihop satellit-och markbaserade antenn kommunikation för mobiltelefon och internet service i väntan på godkännandet av FCC. Skålen pinnar köpeskillingen till cirka $ 1000000000 (med vissa justeringar) inklusive räntor på DBSD skulder. Exakt vad sina planer för företaget är fortfarande ett mysterium, som The Hollywood Reporter citat mystifierade analytiker som Craig Moffett tyder teorier inklusive trådlöst internet, mobil-TV, eller en integrerad satellit / telefon / TV bunt att konkurrera med kabeloperatörer. SpaceNews.com har den mest omfattande uppdelning från skålen ursprungliga $ 45.000.000 investering tillbaka under 2009, till nyligen FCC beslut om en liknande hybrid tjänst från LightSquared som kan ha orsakat DBSD's spektrum & teknik för att plötsligt bli mycket mer värdefull. Vad det än är, har ansett det värt att skriva väldigt stor check för, även om vi inte kan låta bli att undra om de inte kunde ha brutit en del av dessa pengar av att hantera hela denna TiVo frågan .

Fortsätt läsa skålen nätverk erbjuder $ 1 miljard köpa en konkurs / satellit antenn bolag skäl endast det vet

Skålen nätverk erbjuder $ 1 miljard köpa en konkurs / satellit antenn bolag skäl bara den känner som ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 1 februari 2011 19:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dish | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar