onsdag 2 februari 2011

Android Market nätbutik hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/android-market-web-store-hands-on/:
Googles nya Android Market nätbutik är ett ganska häftigt och enkel idé i teorin - bläddra och köpa apps via webben, slå installera, och titta på dem visas på din Android-telefon eller tablett. Naturligtvis finns det en massa saker som kan gå fel på vägen, men det är verkligen inte vad vi hitta i vår tidiga användning. Visst, det tog Google lite tid att sätta på login funktion efter öppnandet för företagen i eftermiddag, men när vi äntligen möjlighet att logga in, var vi installera program höger och vänster, och sedan titta på dem nästan direkt "eller automagiskt" pop upp på vår Motorola Droid 2 Global och Dell Streak 7 . (Du kan faktiskt välja vilken enhet du vill ladda ner programmet till.) Japp, det är ganska bekvämt saker.

Den nätbutik gränssnittet i sig är helt enkelt som anges, och precis som den mobila app är det lätt att hitta program genom att söka eller bara bläddra i kategorierna till vänster järnväg. Men det är ingen tvekan om att sälja apps är "top of mind nu för Google - det är ingen slump att i varje kategori, Market standard visning betalas apps på den första fliken och fri dem andra. Dessutom har spel flyttats upp till toppen av listan Kategori och med tanke på spel är en av de betalda mest populära app kategorier gör det tydligt dessa racing och arkadtitlar svåra att passera. På tal om forking över pengar till Apps kan du göra just det via nätbutik kassaprocessen - sätta i ditt kreditkort direkt på din datorskärm, spara för senare bruk (om det är din sak), och du är bra att gå shopping. Nu är det bara att ge oss transportören fakturering och vi kommer att vara redo. Vi skulle kunna fortsätta och fortsätta, men som bara skulle vara tråkigt - prova själv och låt oss veta i kommentarerna om du stöter på buggar.

Android Market nätbutik hands-on ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 2 februari 2011 16:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Market nätbutik | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar