onsdag 2 februari 2011

HP släpper Digital Skiss och Pocket Whiteboard, blir den nya Teacher's Pet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/hp-unveils-digital-sketch-and-pocket-whiteboard-gets-serious-ab/:
Nej, det är inte det ryktas HP / Palm WebOS pedagogiska tablett vi har hört talas om, men det är en trådlös tablett okej. Det där uppe är HP: s nya Digital Sketch, och det är faktiskt betydde enbart för klassrummet - den trådlöst ansluts till en bärbar eller stationär att lärare får möjlighet att styra lektionsplanering eller rita diagram medan de är promenerar runt i rummet vilket gör att ingen ens skicka lappar . Kudden själv, som kommer att finnas tillgänglig i mars, arbetar med HP: s Sketchbook Windows-programvara och sägs pågå i över 25 timmar på en laddning. Men det är inte alla HP vill sätta i skolorna. Det är också fått en ny Pocket Whiteboard sin pedagogiska ärm. Det är mycket som andra digitala whiteboards i att det kan vända nästan alla ytor i en duk, men det är tydligen mycket mer portabel än de andra där ute, lärare kan så lätt flytta den från klass till klass. Det kommer med en tre-knappars pennan och ansluta till bärbara eller stationära via USB.

Så, vad är problemet med all den utbildning-vänliga verktyg? De är alla en del av HP: s nya Digital Learning Suite och tryck för att börja tillhandahålla fullständiga, tech verktyg för K till 12 klassrum. Bolagets ingenting men allvarliga om att ge ett utbud av produkter, och utöver de två tidigare nämnda, HPs även släppa nya laptop kärror, en tunn klient och presentation står för bärbara datorer. Hej, vi få det, barnen är vår framtid, och vi måste lära dem väl - men inte klandra oss HP, för bara vill se tabletter vår framtid nästa vecka . Full pressmeddelande och en lågupplöst bild av tavlan efter rasten.

Fortsätt läsa HP släpper Digital Skiss och Pocket Whiteboard, blir den nya Teacher's Pet

HP släpper Digital Skiss och Pocket Whiteboard, blir den nya Teacher's Pet ursprungligen visades på Engadget , ons, 2 februari 2011 07:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar