onsdag 2 februari 2011

Dell, Gigabyte och MSI produkter dra i kölvattnet av Sandy Bridge chipset brist, ansikten HP förseningar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/02/dell-gigabyte-and-msi-pull-products-in-wake-of-sandy-bridge-chi/:
Varje gång vi skriver om Intels bristfällig Sandy Bridge chipset och behovet av att det ska vara fysiskt ersättas , de ekonomiska kostnaderna går upp. Första Intel planerade 300 miljoner USD hit till dess slutresultat, då det skulle upphävas $ 700.000.000 för att täcka reparationer och utbyten, och nu är det beräkna en rund $ 1000000000 förlust "missade försäljning och högre kostnader." De missade försäljningen kommer att komma direkt från killar som MSI och Gigabyte, två av de stora moderkortstillverkarna, som har slutat sälja sina Sandy Bridge-kompatibla modeller tills Intel levererar renare lager, och även Dell, som har nixed tillgången på dess Alienware M17x R 0,3 gaming laptop. CNET gjorde plats som HP och Dell fortfarande sålde bärbara datorer med den felande chipset i dem igår, men vi tror båda kommer att få sina nätbutiker rätas ut i sinom tid. För sin del, säger HP: det är att trycka tillbaka en anteckningsbok tillkännagivande verksamhet till följd av denna nyhet, ungefär som NEC har haft att göra . Sensmoralen? Låt inte felaktig chips ur ugnen.

[Tack, Geller]

Dell, Gigabyte och MSI produkter dra i kölvattnet av Sandy Bridge chipset brist, ansikten HP förseningar ursprungligen visades på Engadget , ons, 2 februari 2011 04:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Alienware , PC & Tech myndigheten , BusinessWeek | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar