onsdag 9 februari 2011

BBC iPlayer app som kommer till Android liksom iPad i slutet av denna vecka

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/09/bbc-iplayer-app-coming-to-android-as-well-as-ipad-by-the-end-of/:
British Broadcasting Corporation har gjort sin iPlayer app planer att lite extra mer officiellt genom att deklarera att IPAD-och Android-specifika versioner av sin programvara kommer att anlända i slutet av denna vecka. Den iPlayer är en gratis tv Catchup tjänsten värd de bästa och mest populära (dessa två är nästan ömsesidigt uteslutande kategorier) från BBC: s katalog av den senaste tidens programmering, och den nya personen apps löfte att föra det till din bärbara enhet i en touchscreen-optimerat format med en "enkel och intuitiv design." Sista handen tillämpas just nu och apps borde vara med oss innan veckan är genom, men den verkliga orsaken till spänning är att BBC planerar att ta iPlayer ut för en internationell promenad, vilket troligen kommer att förlita sig på en sådan plattform- särskilda program för distribution och insamling av abonnemang avgifter. Sedan kan vi alla se frågestunden tillsammans, yay!

[Tack, Jules]

BBC iPlayer app som kommer till Android liksom iPad i slutet av denna vecka publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 9 feb 2011 04:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BBC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar